Hogyan lehet vásárolni? - QFPC™ - Quality Family Planning CreditA QFPC™ karbonkredit egy reális megoldása az egyének és a vállalkozások által előidézett és elkerülhetetlen kibocsátásnak, mivel megbízható és átlátható módon garantálja azok semlegesítését.

A folyamatos szén-dioxid kibocsátáscsökkentés a QFPC™ révén több mint 10 nemzetközi társadalmi, környezetvédelmi projektből származik. Ezek a már megvalósult projektek nem csak a kibocsátás ellensúlyozását, hanem a régió fenntartható fejlődését elősegítő kezdeményezéseket is finanszírozták.

A prémium szén-dioxid jóváírások, a QFPC™-k a következők kompenzálására használhatók:

  • Egyéni kibocsátások
  • Vállalati kibocsátások
  • Események kibocsátása
Hogyan csökkenthetem a kibocsátásomat?

A saját kibocsátások és események ellensúlyozásához kérjük, hogy látogasson el
a WEB CO2 (Szénlábnyom) Kalkulátor weboldalra és kövesse a lépéseket!

A vállalati kibocsátások esetében részletesebben ki kell számolni, hogy mekkora CO2e-t kell ellensúlyozni. A kibocsátás-nyilvántartás olyan eszköz, amely számszerűsíti, hogy a vállalat mennyi ÜHG-t bocsát a légkörbe az Ön által meghatározott határokon belül!

Ezek a projektek a fenntartható karbonmodell részei, és diverzifikált portfólióival rendelkeznek. Így Ön a QFPC™ választásával  hozzájárul a társadalmi felelősségvállalás (CSR) stratégiája által megcélzott társadalmi-környezeti problémák megoldásához.

Kattintson ide, hogy meg tudja tekinteni a már megvalósult projektjeinket.

Töltse ki az űrlapot az oldal jobb oldalán, hogy megtudja, hogyan lehet ellensúlyozni egyéni vagy vállalati kibocsátásait. Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel. Ha úgy tetszik, lépjen kapcsolatba velünk a +36-30-2351378 -as telefonszámon (Simonyi Gyula).

 

Ellensúlyozza karbonkibocsátását!

* kötelezően kitöltendő mező