Hogyan lehet vásárolni? - QFPC™ - Quality Family Planning CreditA BOCS Civilizációtervezés Alapítvány saját fejlesztésű karbonkreditje, a QFPC™ (Quality Family Planning – Minőségi Családtervezési Karbonkredit) a családtervezés emberi jogának biztosítására épül, így a leghatékonyabb segélyezési mód, egyben a leghatékonyabb klímavédelmi megoldás.

Jellegéből fakadóan egyedülálló módon a kibocsátáson túl a teljes ökológiai terhelést megelőzi. Így amellett, hogy felhasználásával megbízható és átlátható módon garantálja az integritást fontosnak tartó egyének és vállalkozások elkerülhetetlen kibocsátásának kiegyenlítését, ez a legjobb dolog, ami a szegénység felszámolása és a környezetvédelem terén történhet.

A folyamatos szén-dioxid kibocsátáscsökkentés a QFPC™ révén több mint 10 nemzetközi társadalmi, környezetvédelmi projektből származik. Ezek a már megvalósult projektek nem csak a kibocsátás ellensúlyozását, hanem a régió fenntartható fejlődését elősegítő kezdeményezéseket is finanszírozták.


A prémium szén-dioxid jóváírások, a QFPC™-k a következők kompenzálására használhatók:

  • Egyéni kibocsátások
  • Vállalati kibocsátások
  • Események kibocsátása

Hogyan csökkenthetem a kibocsátásomat?

A saját kibocsátások és események ellensúlyozásához kérjük, hogy látogasson el
a WEB CO2 (Szénlábnyom) Kalkulátor weboldalra és kövesse a lépéseket!

A vállalati kibocsátások esetében részletesebben ki kell számolni, hogy mekkora CO2e-t kell ellensúlyozni. A kibocsátás-nyilvántartás olyan eszköz, amely számszerűsíti, hogy a vállalat mennyi ÜHG-t bocsát a légkörbe az Ön által meghatározott határokon belül!

Ezek a projektek a fenntartható karbonmodell részei, és diverzifikált portfólióival rendelkeznek. Így Ön a QFPC™ választásával  hozzájárul a társadalmi felelősségvállalás (CSR) stratégiája által megcélzott társadalmi-környezeti problémák megoldásához.

Kattintson ide, hogy meg tudja tekinteni a már megvalósult projektjeinket.

Töltse ki az űrlapot az oldal jobb oldalán, hogy megtudja, hogyan lehet ellensúlyozni egyéni vagy vállalati kibocsátásait. Hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel. Ha úgy tetszik, lépjen kapcsolatba velünk a +36-30-2351378 -as telefonszámon (Simonyi, Gyula I.,  BOCS Civilizációtervezés Alapítvány elnöke).

 

Ellensúlyozza karbonkibocsátását!

* kötelezően kitöltendő mező